Galeria

Féken tartott lendület

 Szeptember 21-én a Bács-Kiskun megyei Balesetmegelőzési Bizottság és Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. jóvoltából iskolánk knorros tanulói és a diákönkormányzat aktív tagjai lehetőséget kaptak, hogy részt vegyenek egy nem mindennapi kiránduláson. A Hungaroringen belül a Groupama tanpálya volt a cél, ahol egy jó kis előadást hallgattunk meg a közlekedési szabályok betartásának fontosságáról, majd egy kis vezetéstechnikai bemutató, gyakorlat következett. Megtapasztalhattuk, mekkor szerepe van a közlekedésben a tapasztalatnak és a reakcióidőnek.

Múzeumok Éjszakája a Kandóban

A Kondor Béla Művészeti Tagozat a Múzeumok Éjszakájához csatlakozva hirdetett meg programokat. A helyszín az idén iskolánk volt. A több száz látogató széles kínálatból választhatott, volt végtelen rajzolás, szalagkép készítés, korongozás, raku égetés, linómetszet nyomtatás, emléklapot nyomtathattak, bronzékszereket készíthettek és megtekinthették a művészetis diákok kiállítását is.

13. Házi Elektronikai Eszközépítő Verseny

Az iskolánk 13. alkalommal rendezte meg az elektronikai-eszközépítő versenyt 2016. 05. 17-én. A versenyre 16 fő nevezett és volt olyan személy, aki több versenyművet is adott le! Így összesen 21 pályamű került kiállításra és értékelésre! Az eszközök között erősítők hagyományos csöves és félvezetős felépítésűek is voltak, valamint teljesítmény elosztók és elektromechanikus vezérlő áramkörök. A Kandó Elektric csapatából is díjazásra kerültek a legaktívabb csapat tagok, akik az elektronikai áramkörök és mechanikai szerelésben aktivizálták magukat!