Javítóvizsga 2017. augusztus 23-24.

Írásbeli javítóvizsga időpontja: 2017. augusztus 23. (szerda), a tantárgyankénti beosztást a csatolt táblázat tartalmazza.
Eredményhirdetés, szóbeli vizsga időpontja: 2017. augusztus 24. (csütörtök) 8.00-tól az írásbeli vizsgán kihirdetésre kerülő tantárgyi beosztás szerint.

Az írásbeli javítóvizsgán a tanulók csak az iskola bélyegzőjével ellátott papíron dolgozhatnak. A rajzokat ceruzával, minden egyéb munkát kék színű tollal kell elkészíteni. Az íróeszközről és a követelményekben meghatározott segédeszközökről a tanulók maguk gondoskodnak, azokat egymás között nem cserélhetik.
Az írásbeli feladatok megoldásához rendelkezésre álló idő vizsgatárgyanként maximum 60 perc. (Időhosszabbításra vonatkozó határozattal rendelkező tanulók esetében az írásbeli feladatlap kidolgozására +10 perc áll rendelkezésre.)

A szóbeli vizsgán a tanuló a kérdező tanár által feltett kérdések megválaszolására legalább 15 perc gondolkodási időt kap (időhosszabbítás esetén +5 perc). Ezt követően válaszát maximum 10 percben, önállóan fejti ki.

Akinek kérdése van az beosztással kapcsolatban, az e-naplón keresztül felteheti azt Fülöp Ágnes igazgatóhelyettesnek címezve.
Sikeres felkészülést kívánunk!

CsatolmányMéret
PDF ikon javitovizsga_irasbeli_beosztas_0823.pdf21.51 KB