Kandó a Fringe-en

Aki figyelemmel kíséri az iskola közösségi életét, már többször találkozhatott a ruhás diákok divatbemutatóival.

Ebben az évben nagy örömünkre kilépünk az iskola falai közül, és a XI. Kecskeméti Fringe Fesztivál nyitórendezvényeként a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon Tükörtermében mutatjuk be kollekcióinkat.

Az idei év újdonsága az is, hogy most nem a képzőpartnerek és támogatók ruháit vonultatjuk fel, hanem a tanulóink saját tervezésű, és készítésű ruhákat alkottak erre az alkalomra, valamint az újrahasznosítás és hulladékfelhasználás jegyében régi ruhákat is átalakítottak, és papírból készült darab is megjelenik a kifutón.

Örömmel jelentjük, hogy nem csak a szakmabeli Diákok érdeklődnek, hanem évek óta sikeresen bevonunk más szakmák képviselőit is egy-egy fellépésre.

Valamint nagy örömünkre egy évekkel ezelőtt az iskola falai közül kikerült, és azóta a divatszakmában tevékenykedő régi "Kandós" diák, Kertész Anna is tiszteletét teszi nálunk és néhány saját készítésű ruháját is elhozza hozzánk.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, a kiegészült ruhás szakmacsoport divatbemutatójára 2017.03.16. 16.30-kor a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon Tükörtermében.

CsatolmányMéret
PDF ikon plakat.pdf289.13 KB