Országos I. hely programozásból

A Szegedi Szakképzési Centrum Gábor Dénes Műszaki és Környezetvédelmi Középiskolája és Szakiskolája a Gábor Dénes Középiskolai Alapítvány támogatásával a 2015/2016-os tanévben 19. alkalommal hirdette meg a Gábor Dénes Országos Számítástechnikai Emlékversenyt magyarországi és határon túli általános- és középiskolai tanulók számára.
A versenyt 2 katógiában (alkalmazói és programozói) 3 fordulóban rendezték meg. A 2016. április 8-án megtartott országos döntőre már csak a legjobbakat hívták meg.
Szabó Dávid, iskolánk 12/A osztályos végzős tanulója harmadik alkalomal indult ezen a versenyen, programozói kategóriában. 10. osztályosként harmadik helyen végzett a 9-13. évfolyamososk között, 11. osztályos korában második lett. Az idei verseny 2016. május 30-án megtartott eredményhirdetésén pedig minden várakozást felülmúlt, hogy az idén övé az első helyezés. Felkészítő tanára: Trepák Ildikó.
Fényképen a díjátadás: A díjat átadta: a Szegedi Szakképzési Centrum Főigazgatója, Erdélyi Margit. Gratulálunk neki, büszkék vagyunk rá.